€0,00

Loft M wit (gewassen) - extra diepe lijst ook voor canvas

Loft M wit (gewassen) houten lijst om zowel een canvas of poster mee in te lijsten. Een 16 mm breed lijstprofiel dat op maat gemaakt wordt met o.a. museumglas of leverbaar als los frame voor een canvas.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Lijsten uit de Loft M serie, strakke lijsten met een diepte van 25 mm, geschikt voor het inlijsten van zowel foto's en poster met glas ervoor als een opgespannen canvasdoeken! De wit (gewassen) Loft heeft een zichtbare houtnerf.


Kenmerkend voor onze lijsten uit de Loft M serie is dat deze extra diep zijn en hierdoor voor zowel een werk op papier als opgespannen canvas toepasbaar zijn. De lijst heeft een recht profiel en is in verschillende afwerkingen te verkrijgen. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld en onder maatwerk lijsten vallen.

Profiel: Loft M
Kleur: wit (gewassen)
Breedte: 16 mm
Hoogte: 31 mm
Inlijstdiepte: maximaal 25 mm (totale sponninghoogte) - voor een canvas van maximaal 20 mm dikte
Levertijd: circa 3 werkdagen

Kies bij deze lijsten tussen enkel het gemonteerde frame óf inclusief glas, een eucalyptusboard achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met passe-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel of enkel het gemonteerde frame waarbij er een montageset en kabel wordt meegeleverd voor het inlijsten van een opgespannen werk. Mocht je een afwijkende maat of samenstelling wensen dan kun je deze ook online calculeren of bij ons aanvragen.

Inlijsten kun je overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat je het werk kunt invoegen. 

Voor het inlijsten van een opgespannen werk (bijvoorbeeld canvas) leveren we een montage set inclusief schroefjes mee. Hiermee kun je de het opgespannen werk gemakkelijk zelf in de lijst monteren.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....