€0,00

DLF4984 - zwart met ornament rand - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zwarte houten lijst met ornament rand voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een zwarte kleur en ornament rand van het type DLF4984.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 48 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 28 mm
  • Sponningdiepte : 15 mm

Deze lijst is afgewerkt in de kleur zwart waarbij de houtstructuur en ornamenten goed zichtbaar zijn. De lijst loopt naar binnen toe op, waardoor je werk letterlijk mooi naar voren komt. Een sieraad aan je muur. Het zwart van deze lijst past in bijna elk interieur. 

Is je werk groot van formaat, dan zou een DLF0326 ornamentenlijst mat zwart breed een goed alternatief kunnen zijn. Deze lijst loopt naar binnen toe juist af. Twijfel je welke lijst het beste past? Neem gerust je kunstwerk mee naar onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Welke maatwerklijst je ook kiest? Ze worden door ons speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing: Met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....