€0,00

Extra snel leverbare wissellijsten Ambiance zwart houten sierlijke zware kwaliteit lijsten

Een moderne zwaardere kwaliteit zwart houten wissellijst, zeer fraaie afgewerkt 2 cm brede wissellijst! Deze houten lijst wordt van berkenhout samengesteld en is daardoor nog steviger. Standaard geleverd met extra helder float geslepen glas!
Direct bestellen
€22,08 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Fotolijst hout Zwart Ambiance Line zwarte houten wissellijsten

Een Ambiance zwart houten wissellijst, zeer fraaie zwaardere kwaliteit houten lijst.

Ons gehele assortiment Ambiance houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van berkenhout. De Ambiance line wissellijsten worden gekenmerkt als moderne en strakke wissellijsten door de fraaie afwerking van deze kwaliteits lijst en de met precisie samengestelde hoeken.

Als optie bieden we deze lijsten aan met een passe-partout (in 3 kleuren) en een eenzijdig ontspiegelde anti reflectie glasplaat. Wanneer je gebuik maakt van deze laatste optie kan de levertijd 48 uur langer worden. Mocht je hier vragen over hebben dan vernemen we het graag.

Samenstelling Ambiance Line lijsten

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40 x 40 cm voorzien van driepuntskabelophanging. Het houten profiel van de Ambiance Line is vanaf de zichtzijde 20 mm breed en 25 mm diep. In de hoeken zitten zogenaamde klemveren die nog meer druk geven op het achterpaneel voor een maximaal beschermde inlijsting!

Tot en met formaat 28 x 35 cm + 30 x 30 cm zijn alle wissellijsten voorzien van fotostandaard, hoogwaardige MDF achterwand, en hoekveren voor een extra stevige montage

Vanaf 29,7 x 42 cm - Hoogwaardige MDF achterwand met draaiveren, hoekveren en 3 punts-ophangsysteem. 

Maatwerk of andere voorzetplaten is bij deze Ambiance Line wissellijsten niet mogelijk.

Kortom, een professionele strak gelijnde en zwaardere kwaliteit houten wissellijst!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....