Klant in beeld - Fotograaf Jean-Marc Kessely

Zoals Jean-Marc het zelf graag verwoord: op een creatieve manier naar het vooraf gevisualiseerde eindresultaat toe werken.

SpiegelkasteelRacebikergrachten


Van jongs af aan kon hij zijn creativiteit altijd kwijt in hobby's zoals tekenen, met LEGO spelen (met blokjes dát maken wat hij in zijn hoofd had) en later in het bespelen van een muziekinstrument (basgitaar). Daarna volgden het mixen van muziek en fotografie.

Een mooi aspect van fotografie is wat Jean-Marc betreft dat je de wereld kunt tonen op de manier zoals je zelf een bepaalde situatie ziet. Dit kan al simpel met het framen (kaderen) van je beeld beginnen tot en met een uitgebreide nabewerking.

Zijn fotografiewerk is niet zo makkelijk in één hokje (zoals bv. architectuur-, portret -, sport- of landschap- of zwart/witfotografie) te plaatsen, daarvoor is hij in (te)veel verschillende thema's en beelden geïnteresseerd. Maar wat het onderwerp ook is, hij is vooral kritisch op het gevoel dat een foto moet kunnen overbrengen. Hierbij kun je denken aan aspecten als: een vrolijk mens, een aandoenlijk dier, een prachtig landschap of een hilarische situatie.

Naast het maken van vrij werk, werkt hij als fotograaf op symposia en evenementen. Tevens fotografeert hij voor CD/single-covers en promotiemateriaal.

Recentelijk heeft Jean-Marc een grote expositie van zijn werk ingericht waarbij wij de lijsten, passe-partouts en het inlijstwerk hebben mogen verzorgen.

Expositie Jean-Marc KesselyExpositie Jean-Marc Kessely

Een selectie van zijn fotografie is te vinden op: www.jmkesselyphotography.nl.

Over zijn muzikale werkzaamheden vindt je meer informatie op: www.jeanmarckessely.nl.