€0,00

Slim Line eiken folie fineer wissellijst

Extra smalle eiken Slim Line lijst. Een extra smal profiel van 5 mm breed aluminium strak profiel met eiken folie fineer afwerking.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Extra smal (5 mm) licht eiken houtlook fineer aluminium Slim Line wissellijst 

Extra smalle (5 mm) eiken Slim Line luxe design wissellijsten afgewerkt met een fineer folie in houtlook licht eiken kleur.

Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Slim Line lijst kenmerkt zich door een fraaie afwerking van de extra smalle strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken. Een zeer fraaie design fotolijst afgewerkt met een fineerfolie in eiken kleur.


Al onze Slim Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas (2 mm). Mocht je het in te lijsten werk extra bescherming willen bieden tegen UV stralen dan kun je het Museumglas AR70 overwegen. Bijkomend voordeel van dit museumglas is dat de reflectie slechts 1% is (t.o.v. helder float glas 10% reflectie). 

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) en we leveren een kabel mee voor montage op de lijst zodat je deze kunt ophangen aan een haak of ophangkoord.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....