€0,00

Een oud-zilveren brede ornament lijst - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie brede ornament lijst in de kleur oud zilver voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier, canvas of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – 4 werkdagen

Productinformatie

Een ornament oud-zilveren lijst van het type DLF1016A

Deze lijst heeft een ietwat donkergrijs-zwarte afwerking op de ornamenten. We hebben ook een zilveren ornament lijst in dezelfde serie die bruine accenten heeft in de ornamenten. 

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 70 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 35 mm
  • Sponningdiepte : 13 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Ornament lijsten geven een klassiek kunstwerk een passend podium, maar kunnen ook juist moderne werken een opvallend podium geven. Bij twijfel over de kleur of soort lijst, ben je van harte welkom om met je werk in onze showroom langs te komen.

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....