€0,00

Een ornament zilveren lijst - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zilver bruine ornament lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier, canvas of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

5 werkdagen

Productinformatie

Een ornament zilver bruine lijst van het type DLF50163A

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 50 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 40 mm
  • Sponningdiepte : 10 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Ornament lijsten geven een klassiek kunstwerk een passend podium, maar kunnen ook juist moderne werken een opvallend podium geven. Bij twijfel over de kleur of soort lijst, ben je van harte welkom om met je werk in onze showroom langs te komen.

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Help! Mijn poster bobbelt

Help! Mijn poster bobbelt

Wellicht herkenbaar voor je, heb je een mooie poster ingelijst maar vervolgens zie je achter het glas dat de poster is gaan bobbelen of golven. ...