€0,00

Eigen foto op canvas 30 x 40 cm ingelijst in baklijst

Aanbieding: eigen foto op canvas in baklijst ingelijst. Afmetingen canvas 30 x 40 cm zichtzijde, ingelijst in een baklijst afmetingen 30 x 40 cm. Keuze uit een blank houten baklijst, een zwarte of wit gewassen baklijst.
Direct bestellen
€59,51 incl. btw

Levering

Voor 16.00 uur besteld - binnen 4 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

AANBIEDING - ook leuk om kado te geven

Maak nu van je fraaie foto een foto schilderij op canvas en laat deze direct inlijsten in een blank houten baklijst. Een prachtige combinatie voor aan iedere wand! Nadat wij je foto hebben ontvangen wordt deze professioneel afgedrukt op echt 390 grams canvas en monteren wij deze in de baklijst inclusief kabelset voor het ophangen. Het geheel wordt je vervolgens toegezonden.


De afbeelding wordt geprint op de hoogste kwaliteit canvas en gespannen op een stevig houten frame. Je kunt naast een blank houten baklijst ook kiezen voor een zwarte of wit gewassen baklijst.

Bestel nu extra voordelig een foto op canvas bij je baklijst. Al onze foto's op canvas worden standaard geprint op extra dik 390 grams (echt) canvas. Het canvas is kleurecht en watervast en biedt een superscherpe weergave van de afbeelding. Je foto wordt full colour digitaal in een zeer hoge kwaliteit geprint. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen.


Aanleverspecificaties

Bestandsformaat

Bestanden dienen te worden aangeleverd in 1 van onderstaande bestandsformaten:

  • PDF
  • EPS
  • TIFF
  • JPG/JPEG
  • AI
  • PNG

Overige formaten in overleg

Aan te leveren formaat
2cm houten frame: 35 x 45 cm (180 dpi)

De bestanden kun je verzenden via WeTransfer naar het email adres: [email protected] - graag onder vermelding van je ordernummer en het formaat van de canvas.

De Lijsten Fabriek legt altijd digitaal het te verwachten resultaat aan je voor ter controle. Voor een korte doorlooptijd is een snelle reactie wenselijk.

Heb je meerdere foto's op canvas nodig of afwijkende formaten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via [email protected].

Laat je inspireren!

Alle blogs
ACTIE - *kosteloos inlijsten

ACTIE - *kosteloos inlijsten

Als extra service bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos je werk door ons bij het afhalen te laten inlijsten. Je krijgt je werk ophang klaar mee naar huis....