€0,00

Premium 3D Baklijst blank onbehandeld - extra diepe baklijst

Extra diepe baklijst (43 mm), blank voor een 4 cm diep schilderij of foto op doek. Deze 3D baklijst is voorzien van een klein randje (trapje) aan de binnenzijde van de lijst. De ruimte tussen het ingelijste werk bedraagt circa 10 mm tot aan de rand.
Direct bestellen
€23,94 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting

Productinformatie

Extra diepe baklijst (43 mm), blank onbehandeld, voor schilderij of foto op doek.

Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabrikaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd. De extra diepe Premium 3 D baklijst leent zich uitstekend voor het inlijsten van de zogenaamde 3D doeken.

Deze profielen zijn voorzien van een extra afstandhouder in het profiel waardoor met name doeken die "over de rand" zijn geschilderd mooi tot zijn recht komen.

Let op, maatvoeringen vanaf 80 x 80 cm worden met het zogenaamde mix & match systeem geleverd. Hierdoor zijn de 4 profielen los maar eenvoudig en degelijk monteerbaar met de meegeleverde spietjes. Bekijk hier de montage instructie van de ongemonteerde baklijsten.

M.b.t. de juiste maatvoering dien je er rekening mee te houden dat wij onze baklijsten standaard + 1,0 cm leveren om toleranties van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) op te vangen. De binnenmaat wordt gerekend vanaf het trapje aan de binnenzijde van de baklijst - hierdoor zal de rand rondom circa 8 mm bedragen t.o.v. de daadwerkelijke binnenrand. Je werk lijkt hierdoor nog mooier te zweven in de lijst. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....