€0,00

Eigen foto op canvas 30 x 30 cm in baklijst ingelijst

Aanbieding: eigen foto op canvas in baklijst ingelijst. Afmetingen canvas 30 x 30 cm zichtzijde, ingelijst in een baklijst afmetingen 30 x 30 cm. Keuze uit een blank houten baklijst en een zwarte baklijst.
Direct bestellen
€66,09 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 4 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

AANBIEDING - ook leuk om kado te doen

Maak nu van je fraaie foto een foto schilderij op canvas en laat deze direct inlijsten in een blank houten baklijst. Een prachtige combinatie voor aan iedere wand! Nadat wij je foto hebben ontvangen wordt deze professioneel afgedrukt op echt 390 grams canvas en monteren wij deze in de baklijst inclusief kabelset voor het ophangen. Het geheel wordt je vervolgens toegezonden.

De afbeelding wordt geprint op de hoogste kwaliteit canvas en gespannen op een stevig houten frame. Je kunt naast een blank houten baklijst ook kiezen voor een zwarte of wit gewassen baklijst.

Bestel nu extra voordelig een foto op canvas bij je baklijst. Al onze foto's op canvas worden standaard geprint op extra dik 390 grams (echt) canvas. Het canvas is kleurecht en watervast en biedt een super scherpe weergave van de afbeelding. Je foto wordt full colour digitaal in een zeer hoge kwaliteit geprint. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen.

Aanleverspecificaties

Bestandsformaat

Bestanden dienen te worden aangeleverd in 1 van onderstaande bestandsformaten:

  • PDF
  • EPS
  • TIFF
  • JPG/JPEG
  • AI
  • PNG

Overige formaten in overleg

Aan te leveren formaat
2cm houten frame: 35 x 35 cm (300 dpi)

Bestanden tot 10 MB kunnen per email worden toegezonden aan: [email protected] met vermelding van naam en bestelnummer. Grotere bestanden zullen in onderling overleg worden verkregen.

De Lijsten Fabriek legt bij twijfel altijd digitaal het te verwachten resultaat aan je voor ter controle. Voor een korte doorlooptijd is dan een snelle reactie wenselijk.

Heb je meerdere foto's op canvas nodig of afwijkende formaten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via [email protected].

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....