€0,00

Duo Tone blank zwarte lijsten - houten wissellijst uit een stuk

Een prachtige 20 mm brede ayous houten lijst uit een stuk met een in gefreesde bies en 2 kleuren, zwart lijst met blanke rand voor een strakke vormgeving.
Direct bestellen
€22,30 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst hout Blank Zwart DuoTone houten wissellijsten

Een DuoTone houten wissellijst, strakke houten wissellijst met fraaie uitgefreesde bies in 2 kleuren!

Ons gehele assortiment Houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous en ramin hout. De DuoTone wissellijsten kunnen worden gekenmerkt door de fraaie afwerking van deze bredere en strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

De zwart met blank houten bies uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker, al is dit mede afhankelijk van het in te lijsten beeldmateriaal. Al onze Duo Tone wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas.

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....