test banner

Na zonneschijn komt regen! 'n Bijzondere foto in een fraaie lijst.

Na zonneschijn komt regen! 'n Bijzondere foto in een fraaie lijst.

Het is vandaag en wordt morgen on-Hollands heet. Zaterdag wordt de ergste hitte verdreven, passeert er vanuit het westen een koufront en trekken in het hele land regen-, of onweersbuien over. Tijd voor de paraplu! Hiermee is een mooi bruggetje naar de volgende inlijsting gemaakt: Umbrellas Movements, 2017 door fotografe Nancy Lee.

Een unieke foto gemaakt door fotografe Nancy Lee. Eentje uit een beperkte oplage van 150 stuks, die een originele inlijsting verdiend. Daarom bezocht deze klant met zijn werk onze showroom in Nieuwegein.

Speciaal voor het ervaren van onze producten en het geven van advies op maat heeft De Lijsten Fabriek een showroom ingericht. Hier hebben we een breed programma van onze lijsten en kun je ook ervaren welke mogelijkheden van inlijsten er zijn. Je bent van harte welkom in onze showroom om de lijsten live te bekijken!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »