test banner

Elders gezien maar nu thuis!

Elders gezien maar nu thuis!

Soms kom je op toffe ideeën door goed om je heen te kijken. Een klant in onze showroom kwam met zo’n idee. Ze vroeg aan ons of het mogelijk is om haar poster te laten zweven in de inlijsting, net als op haar voorbeeldfoto.

We hebben haar poster geprint op 220grams posterpapier. Deze is geplakt op zelfklevend witfix (zelfklevend karton). Zo blijft de foto veel mooier en vlakker in de lijst. Vervolgens hebben we aan de achterkant van deze plaat een kleiner stuk zuurvrij karton geplakt. Dit geheel geplakt op een passe-partout achtergrond, zorgt voor een vrijstaand effect! Een witte spacer (verdiepingsprofiel) is toegevoegd en zorgt voor extra ruimte tussen de poster en het anti-reflectie museumglas (Clarity AR). Een bijzondere inlijsting en erg goed gelukt!

 

Heb je zelf ergens iets gezien waarvan je denkt "dat lijkt me leuk voor thuis"? Laat het ons gerust weten, we denken graag met je mee. Je bent ook van harte welkom in onze showroom, daar kunnen we je aan de hand van de meer dan 2.500 lijst profielen de mogelijkheden laten zien.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »