Inlijsttips voor jouw muur?

Het blijft soms gewoon moeilijk om je voor te stellen hoe je foto's, artprints of schilderijen bij jouw aan de muur het mooist tot zijn recht komen. Welke kleur en formaat lijst moet je kiezen? Wel of niet met een passe-partout werken en zou je meerdere werken naast elkaar hangen, en zo ja, hoe dan? 

We begrijpen dat dit best lastig kan zijn, onze creatieve adviseurs krijgen dagelijks dit soort vragen en helpen je daar graag bij.

Om je nog gemakkelijker een beeld te laten vormen van de mogelijkheden bieden we sinds kort ook een GRATIS photoshop service

Hoe gaat het in zijn werk:

De bedoeling is dat we een foto ontvangen van de desbetreffende muur, waarop wij dan het gewenste werk ‘projecteren’ met een bijpassende lijst en naar jou terug mailen. Zo maken wij een schatting van hoe het werk eruit zou komen te zien op ware grootte, aan jouw muur! Dit kan gaan om een zelfgekozen afbeelding, een uitsnede hiervan, een Giclée, of een eigen werk gaan!

Deze foto's kun je sturen naar: [email protected] o.v.v. inlijstadvies!

Denk er aan dat je ons ook de afbeelding(en) doorstuurt (of een foto daarvan) en vermeld daar dan ook de afmetingen van.

Om ervoor te zorgen dat we een juiste afbeelding van jou ontvangen hebben wij een aantal tips voor het maken van de foto en de benodigde extra informatie:

- Probeer de foto zo recht mogelijk te nemen en recht voor de muur (daglicht).

- Stuur ons de afmetingen van de muur of een object voor de muur mee via de mail. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het kunstwerk in de juiste verhoudingen wordt toegevoegd. (denk hierbij bijvoorbeeld aan een bank of een bed).

- Mocht het mogelijk zijn dan ontvangen wij ook graag de afmetingen van de vloer tot het plafond.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van inlijstingen voor klanten!

Foto van je muur  inlijst voorbeeld op je muur