Een Rembrandt in jouw kleur

Om deze grootheid op gepaste wijze te eren is er speciaal ter gelegenheid van het Rembrandtjaar één van de mooiste etsen van Rembrandt op imposant formaat uitgebracht, een Giclée in 3 formaten en in ieder gewenste kleur.

 

Dit prachtige zelfportret van meesteretser Rembrandt is oorspronkelijk een werk van slechts 13,5 bij 10,5 cm, maar de specialisten van Art Revisited zijn erin geslaagd om de ets te reproduceren tot een grootte van maar liefst 130 x 100 cm. 

 

Haarscherp en, heel bijzonder, in elke gewenste kleur. Daardoor kan de reproductie qua kleur aansluiten bij elk gewenst element in het interieur: vloer, wand, kozijn, deuren. Deze reproductie wordt geleverd als giclée op canvas, dat wil zeggen van de hoogste kwaliteit met kleurechte pigmenten met een zeer lange levensduur. Behalve op het formaat 130 x 100 is de prent ook verkrijgbaar in het formaat 100 x 75 en 65 x 50 cm. De Giclée wordt geleverd inclusief een Premium Line zwart baklijst.

 

Bekijk de ingelijste Rembrandt hier

 

Je kunt de PMS codes van de door jou gewenste kleur onder andere terugvinden op deze website: 

https://www.pmskleuren.com/coated/basiskleuren 

 

De kunst van het reproduceren

 

Rembrandt maakte van zijn schilderijen vaak etsen, om daarmee voor een gering bedrag een groter publiek te bereiken. Art Revisited doet eigenlijk hetzelfde en maakt originele kunstwerken beschikbaar door middel van een geavanceerde reproductietechniek, de giclée. Art Revisited werkt daarbij samen met een selecte groep Nederlandse kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren zoals Henk Helmantel en Marius van Dokkum. Daarnaast maakt Art Revisited ook graag kunst van een onbetaalbare meester als Rembrandt toegankelijk voor een breed publiek. Ons volledige aanbod aan Giclée's kun je bekijken op www.art2expo.nl