test banner

Groots effect!

Groots effect!

In de Lijsten Fabriek hebben we een extra dik canvasdoek ingelijst, een zogenaamd 3D-doek waarbij ‘over de rand’ geschilderd is. De extra diepe zwarte baklijst van 43mm (3D-baklijst) zorgt voor een groots ruimtelijk effect!

Gemiddeld genomen zijn (canvas)doeken opgespannen op een spieraam van 20mm dik en worden deze ingelijst in een baklijst van 23mm diep. Een extra dik doek van 40mm past daar natuurlijk niet in. Het doek zal naar voren uitsteken en dit is niet mooi. Voor deze 3D-doeken zijn de 3D-baklijsten bedoeld.

 

De diepe zwarte 3D-baklijst waarin we dit doek ingelijst hebben, heeft door het trapje aan de binnenzijde van het frame (3mm breed) een extra afstandshouder ten opzichte van het opgespannen werk. Hierdoor komen, met name doeken die over de rand geschilderd zijn, zoals dit kunstwerk, extra mooi tot hun recht. Je kunstwerk lijkt te ‘zweven’. Naast dit bijzondere effect zorgt deze baklijst ook nog eens voor een enorm ruimtelijk geheel, omdat de afstand vanaf de muur naar voren toe nog groter is. Een inlijsting met een nog robuustere uitstraling en daarmee een uniek kunstwerk aan de muur!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »