€0,00

Beuken Design Box Line folie fineer wissellijst

Beuken Design Box Line lijst optioneel met een spacer voor diepte achter het glas. Een 8 mm smal aluminium strak profiel met beuken folie fineer afwerking.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Verdiepte Houtlook Wissellijst Design Box Line Kleur Beuken

Beuken Design Box Line luxe design wissellijsten afgewerkt met een fineer folie in houtlook beuken kleur.

Onze aluminium wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Design Box Line lijst kenmerkt zich door een fraaie afwerking van de smalle strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken. Een zeer fraaie design fotolijst afgewerkt met een fineerfolie in beuken kleur.

Optioneel kun je kiezen voor de uitvoering met een 8 mm hoge spacer. Deze spacer is in dezelfde kleur beuken fineer folie en zorgt ervoor dat je werk 8 mm van het glas vrij komt. Of je kunt een 3D werk met een dikte tot 7 mm achter het glas plaatsen zonder dat het glas geraakt wordt.

Al onze Design Box Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas (2 mm). Mocht je het in te lijsten werk extra bescherming willen bieden tegen UV stralen dan kun je het Museumglas AR70 overwegen. Bijkomend voordeel van dit museumglas is dat de reflectie slechts 1% is (t.o.v. helder float glas 10% reflectie). 

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) en we leveren een kabel mee voor montage op de lijst zodat je deze kunt ophangen aan een haak of ophangkoord.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....