€0,00

Een houten baklijst met strak crème fineer - als maatwerk lijst leverbaar

Speciale baklijst voor het op maat inlijsten van canvas of foto opgespannen op houten spierraam. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Voor wie een rustige strakke lijst zoekt die toch exclusief is!

Een crème houten baklijst van het type DLF984013
De lijst heeft een strak mat wit fineer. Door de brede facetrand geeft deze P-Design baklijst je werk echt optisch ca 15mm rand langs je werk. Hierdoor krijgt het opgespannen werk nog meer aandacht.   

Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabricaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd. Heb je ook een kunstwerk op (foto)papier? Dan hebben we ook lijsten in dezelfde look van i-design lijsten

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 16 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 49 mm
  • Sponningdiepte : 24 mm tot 37 mm (schuinverloop na 24 mm)

Deze lijst is in de kleur wit vooral een eye catcher op een gekleurde of donkere muur. Heeft je werk meer uitgesproken wit, kan dan de baklijst p-design wit een betere optie zijn. 

Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. Deze lijsten worden speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld.

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print werk op canvas en opspannen op spierraam. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

De lijsten fabriek zorgt ervoor dat de baklijsten 10 mm groter worden geleverd, om zo het inlijst gemak te vergroten. Op deze manier worden ook eventuele onregelmatigheden van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) opgevangen. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....