€0,00

Een houten baklijst met strak antraciet fineer - als maatwerk lijst leverbaar

Speciale baklijst voor het op maat inlijsten van canvas of foto opgespannen op houten spierraam. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Voor als je een mooie rustige mat gekleurde lijst wil, maar toch iets zoekt wat exclusief is!

Een antraciet houten baklijst van het type DLF984011
De lijst heeft een strak mat antraciet fineer. 

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 16 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 49 mm
  • Sponningdiepte : 24 mm tot 37 mm (schuinverloop na 24 mm)

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld.

Onze P-design baklijsten zijn allemaal mat gekleurd, strak afgewerkt en uniek in z'n vorm. De binnenrand van deze lijst loopt licht naar buiten. Zo ontstaat een extra rand  van optisch ca 15mm langs je werk. Hierdoor krijgt het opgespannen werk nog meer aandacht. 

Deze lijst in de kleur antraciet past heel mooi bij werken met wat zachtere kleuren waarbij zwart 'te hard' zou kunnen zijn en als het werk op een lichte muur komt te hangen. Heb je juist een donkere muur, dan zou bij een werk met zachte kleuren de p-design creme fineer een mooie optie kunnen zijn. 
Heb je een kunstwerk op papier, of een foto, dan hebben we ook de i-design lijsten.  

Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabricaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd.

 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print werk op canvas en opspannen op spierraam. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

De lijsten fabriek zorgt ervoor dat de baklijsten 10 mm groter worden geleverd, om zo het inlijst gemak te vergroten. Op deze manier worden ook eventuele onregelmatigheden van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) opgevangen. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....