€0,00

Baklijst DLF6015 oud zilver met koper lijntjes - als maatwerk lijst leverbaar

Mooie klassieke houten baklijst met een zilveren afwerking voor het inlijsten van schilderij of foto op doek. De baklijst is circa 28 mm diep waardoor deze uitstekend geschikt is voor het inlijsten van bijvoorbeeld een canvas werk van 2 cm diepte.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten baklijst met een oud zilveren kleur en licht koperen lijntje van het type DLF6015 met een klassieke uitstraling.


Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabrikaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 10 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 40 mm
  • Sponningdiepte : 28 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. We zijn fan van deze lijst, want het profiel is mooi smal, en de nerf en houtkleur zie je nog door het wit heen. Het geborsteld zilveren en iets schuine randje trekt op een subtiele manier extra aandacht naar je kunstwerk. 

De baklijst is zilver en heeft licht koperen lijntjes, wat voor een klassieke uitstraling zorgt. De lijst past goed bij werken met zachte kleuren.

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print werk op canvas en opspannen op spierraam. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

De lijsten fabriek zorgt ervoor dat de baklijsten 10 mm groter worden geleverd, om zo het inlijst gemak te vergroten. Op deze manier worden ook eventuele onregelmatigheden van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) opgevangen. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....