€0,00

Baklijst DLF4137 zwart met geborstelde zilveren rand - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zwarte houten baklijst met een geborstelde zilveren rand voor het inlijsten van schilderij of foto op doek. De baklijst is circa 24 mm diep waardoor deze uitstekend geschikt is voor het inlijsten van bijvoorbeeld een canvas werk van 2 cm diepte.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten baklijst met een zwarte kleur en een geborstelde zilveren rand van het type DLF4137 met een vintage uitstraling door de geborstelde zilveren kleur.


Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabrikaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 6 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 35 mm
  • Sponningdiepte : 24 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. We zijn wel een beetje fan van deze lijst, want het profiel is mooi smal, en de nerf en houtkleur zie je nog door het zwart heen. Het geborsteld zilveren en iets schuine randje trekt op een subtiele manier extra aandacht naar je kunstwerk. 

In deze donkere kleur biedt deze baklijst een mooi contrast op een lichte muur. De lijst is niet vol zwart, het bruin van het hout is er nog zichtbaar door en is daardoor ook geschikt voor warmere kleuren. De andere profielen in deze lijn zijn wit of bruin met geborsteld zilver

Deze baklijst is subtiel smal. Wil je nét ff wat meer body? Dan hebben we deze lijst ook in een bredere vorm: Baklijst 8137 zwart met geborsteld zilver

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print werk op canvas en opspannen op spierraam. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

De lijsten fabriek zorgt ervoor dat de baklijsten 10 mm groter worden geleverd, om zo het inlijst gemak te vergroten. Op deze manier worden ook eventuele onregelmatigheden van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) opgevangen. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....