€0,00

Pokémon wissellijst met witte achtergrond voor 1 pokemonkaart

Wil je jouw Pokémonkaart(en) mooi inlijsten of cadeau geven? Kies dan voor deze zwarte of zilveren Pokémon lijst met witte achtergrond, super leuk om te geven of te krijgen :) Deze lijst is voor 1 pokémon kaart, geen tape of lijm nodig!
Direct bestellen
€19,90 incl. btw

Levering

Vandaag voor 23.59 besteld – maandag gemaakt, dinsdag bezorgd (uitzondering voor grotere aantallen en grotere formaten)

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 7% korting

Productinformatie

Zwarte of zilveren Pokémon lijst voor het inlijsten van 1 Pokémon kaart met een witte achtergrond. 

De witte achtergrond is een 1 mm forex plaat waar 1 uitsnede in is gemaakt waarin de Pokémon kaart precies past. Wanneer je de lijst ontvangt kun je de Pokémonkaart gemakkelijk snel inlijsten, de kaart past namelijk precies in de uitsnede en hoeft niet verlijmd of met tape vastgeplakt te worden. Je kunt de Pokémon kaart dan ook desgewenst gemakkelijk wisselen.

Deze 13 x 18 cm Pokémon wissellijst wordt voorzien van een staander en ophang mogelijkheid, je kunt dus zelf kiezen hoe je de lijst gebruikt!

De wissellijsten uit de Pro Line Small serie in de kleur zwart leveren we standaard met een heldere float  2 mm geslepen glasplaat. Deze Pro Line wissellijsten worden van een zwaarder aluminium profiel gemaakt dan onze overige standaard aluminium wissellijsten. Het lijstprofiel is vanaf de voorzijde gezien 9,5 mm breed, de diepte vanaf de buitenzijde gezien is 19,3 mm. Kortom een mooie en strakke lijst!

Vandaag besteld, morgen verzonden en normaliter binnen 24 uur bezorgd!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....