€0,00

Uitzicht op Utrecht - XL Wall Art in zwart frame

Een prachtige strakke XL Wall Art print Uitzicht op Utrecht op textieldoek in een strak zwart frame. De afmetingen van de print zijn 110 x 180 cm.

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een prachtige strakke XL Wall Art print Uitzicht op Utrecht op textieldoek in een strak zwart frame. De afmetingen van de print zijn 110 x 180 cm. Alle XL Wall Arts zijn gemakkelijk te wisselen. Het textieldoek zit met een rubberen pees vast in het frame. Deze is makkelijk eruit te halen met het label dat aan het doek vast zit. Op deze manier kan je van doek wisselen in hetzelfde frame of het doek oprollen en het frame demonteren om op een later moment weer tevoorschijn te halen! 

Het aluminium XL Wall Art frame is vanaf de zijde gezien 25 mm hoog, vanaf de voorzijde van de XL Wall Art zie je slechts een aluminium rand van circa 1 mm. De print wordt d.m.v. de sublimatie methode in en op het XL Wall Art doek (220 grams decostof) aangebracht en waarna het doek aan de achterzijde wordt voorzien van een rubber pees. Hierdoor is het werk gemakkelijk in het XL Wall Art frame te plaatsen.

Het XL Wall Art frame (leverbaar in de kleuren zilver, zwart en wit) zet je na ontvangst eenvoudig in elkaar met het meegeleverde montagemateriaal (TIP - Bekijk de XL Wall Art montage handleiding). Met de meegeleverde ophangsteunen (verstelbaar in hoogte voor het op waterpas stellen) heb je ook jouw XL Wall Art zo opgehangen.

En mocht je een nieuw design willen in je XL Wall Art frame, bestel dan een los XL Wall Artdoek in dezelfde maat en wissel deze gemakkelijk om. Zo heb je in een handomdraai een nieuw design in huis of op bedrijf. XL Wall Art - swipe your design

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....