€0,00

T-shirt lijst FC Utrecht

Geef jouw FC Utrecht shirt een mooie plek aan de muur met onze zwarte aluminium Barth lijst 60 x 80 cm voorzien van een zwarte achtergrond. Je shirt lijsten we desgewenst professioneel voor je in.
Direct bestellen
€120,35 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Prachtige inlijsting van jouw FC Utrecht shirt - in een zwarte aluminium Barth lijst 60 x 80 cm voorzien van een zwart passe-partout.

Je shirt wordt door ons professioneel gespannen over een zuurvrije kartonnen body en vervolgens ingelijst. Uiteraard kan ieder FC Utrecht shirt ingelijst worden.

Deze lijst wordt standaard voorzien van helder float geslepen glas. Tegen meerprijs kun je ook de lijst met museumglas laten leveren. Het voordeel van museumglas is dat het het shirt voor 70% beschermd tegen UV stralen maar wellicht nog belangrijker dat de reflectie praktisch nihil is.

WERKWIJZE

Je bestelt de lijst in onze showroom of via de website. Wij bereiden deze voor en jij zorgt ervoor dat je het in te lijsten shirt bij ons in de showroom afgeeft. Wij lijsten het shirt vervolgens fraai voor je in en informeren je zodra het klaarstaat om te worden afgehaald. 

Brede Barth aluminium wissellijst 1828 ZW zwarte aluminium breed gelijnde wissellijsten.

Door de opbouw van dit profiel is er meer diepte t.o.v. de muur en komt de inlijsting iets meer naar voren (28 mm diep vanaf de zijde gezien)

BARTH® is een toonaangevend merk van houten en aluminium Wissellijsten. De Barth wissellijsten zijn leverbaar in standaard formaten alsmede als maatwerk. Voor maatwerk adviseren we je om ons per mail of telefonisch een passend voorstel te vragen.

Het geheim van de BARTH® wissellijst is onder andere het vier-puntsophangsysteem. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Met als resultaat; de eucalyptus achterwand blijft volledig strak en de lijst is perfect uitgebalanceerd op te hangen.

Speciale roestvrijstalen klemmen, druk- en draaiveren houden de afbeelding in de lijst op z'n plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een kunstwerk is hierdoor ook nog eens heel eenvoudig.

Waar het neerkomt op kwaliteit, behoort de BARTH® wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas.

Samenstelling Barth 1828 lijsten

De hoeken van de wissellijst zijn solide met geklonken verbindingen samengesteld. Het aluminium is vanaf de zichtzijde 18 mm breed en 28 mm diep. Deze lijst is ook uitstekend geschikt om in nog grotere maatvoering op maat te laten maken.

Onze Barth T-shirt lijsten zijn o.a. geschikt voor het inlijsten van:

voetbalshirt

hockeyshirt

wielrenshirt wielershirt

rugbyshirt

american football shirt

zwemtenue badpak

Voor het verdiept inlijsten van je shirt

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....