Spaarpunten - tot 1 augustus 2019 nog extra voordeel bij De Lijsten Fabriek

Tot 1 augustus 2019 kun je nog gebruikmaken van ons spaarpuntensysteem. Zo krijg je voor een aankoop of het registreren van je account spaarpunten. Deze worden na registratie automatisch aan jouw account gekoppeld en kun je vanaf 500 punten op ieder gewenst moment bij een volgende aankoop inwisselen tot 31 december 2019.

Hoe het werkt, we leggen het je graag uit!

Links onderin op onze website zie je een groene button staan die SPAARPUNTEN als titel heeft. Wanneer je die selecteert wordt onderstaand scherm vertoond:
Spaarpunten kortingscode de lijsten fabriek 
In dit overzicht zie je ook direct de spaarpunten die je kunt behalen met het aanmaken van een account, het doen van een nieuwe aankoop en het aanbevelen van De Lijsten Fabriek bij bekenden.

De punten worden netjes voor je vastgelegd en het aantal kun je bekijken in je account. Wanneer je de punten wilt gebruiken (een minimaal aantal van 500 punten) bij een volgende aankoop kun je dit aangeven in je account en ontvang je een kortingscode ter waarde van je aantal punten. Deze kortingscode kun je invoeren in je winkelwagen op onze website. Na 1 augustus stopt het daadwerkelijke sparen maar kun je nog wel de gespaarde punten gebruiken met een minimum van 500 tot 31 december 2019.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x