€0,00

Sento I gematteerd grijs met koperlijn lijst - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie strakke grijze gematteerde lijst met koperlijn voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – 4 werkdagen

Productinformatie

Een gematteerde grijze lijst met koperlijn van het type Sento I met duidelijke lijnen en vlakken voor een industriële uitstraling.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 16 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 16 mm
  • Sponningdiepte : 10 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Deze gekleurde lijsten zijn bijzonder geschikt om op een subtiele manier een kleur in je werk te accentueren of te matchen met kleuren van je interieur. Deze gematteerd grijze lijst heeft echt een wit-beton look en past zeker in een industrieel interieur. 
Werken met meer warme kleuren komen beter tot hun recht in een lijst met meer warmere kleuren zoals geel of SentoII Gematteerd Donkergoud.

De kleurverschillen van de Sento zijn klein. Twijfel je over de kleur of soort lijst? Neem dan je werk mee naar onze showroom voor advies. We helpen je graag. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Antieke stadskaarten

Antieke stadskaarten

Wil je meer weten over onze collectie antieke stadskaarten? De artprints maken we in samenwerking met het Rijksmuseum voor het mooiste eindresultaat....