€0,00
Aanbieding

Premier Ornament XL-S zilver grijs - zeer brede lijst met ornament

Deze exclusieve brede lijst met ornament in het zilver grijs is een sieraad voor ieder werk. Het is een bijna 9 cm breed profiel dat in standaard maten en als maatwerk geleverd kan worden.
Direct bestellen
€387,40 €375,69 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 tot 8 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Lijsten uit de Premier Ornament Line, een sieraad voor ieder werk in elk interieur!

Onze lijsten uit de Premier Ornament Line kenmerken zich met robuuste doch sierlijke ornamenten die de lijsten extra cachet geven. Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld waardoor maatwerk tegen een geringe meerprijs mogelijk is.

Profiel: Premier Ornament XL-S
Kleur: zilver grijs
Breedte: 89 mm
Hoogte: 59 mm
Levertijd: circa 5 werkdagen

Standaard worden deze lijsten geleverd met helder 2 mm polystyreen, een MDF achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met pass-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel en enkel het gemonteerde frame. Mocht u een afwijkende maat of samenstelling wensen dan vernemen wij het graag!

Inlijsten kunt u overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat u de inhoud kunt invoegen.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Boek zwevend inlijsten

Boek zwevend inlijsten

Een boek inlijsten lijkt wellicht wat vreemd maar als je dit boek zelf hebt geschreven is het meer voor de hand liggend dat je hier met trots op terugkijkt. ...