€0,00

Doek op houten raamwerk spannen - maatwerk

Heb je een mooi canvas doek dat je graag wilt laten opspannen en inlijsten? Wij verzorgen dit graag en bieden het opspannen aan in combinatie met het inlijsten in een lijst of baklijst. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Direct bestellen
€34,10
Niet op voorraad

Levering

Productinformatie

Beschik je over een mooi schildersdoek dat je graag wilt laten opspannen en inlijsten? Ook hiervoor ben je van harte welkom bij De Lijsten Fabriek. 

Wil je graag vooraf advies, bezoek ons dan gerust, dit kan gedurende onze openingstijden zonder afspraak uiteraard. 

Wanneer je ons bezoekt om een doek mooi op te laten spannen dan is het van belang dat het onbeschadigd is. Zowel het zichtbare gedeelte als aan de randen waar het wellicht eerder mee is vast gezet om een andere houten frame. Een uitgedroogd doek kan de nodige scheurtjes vertonen. In dat geval vraagt dit extra controle door de lijstenmaker voor de opspan- en inlijstwijze. Tevens een controle van de randen op kleine inscheuringen, gaatjes en of de rand mooi recht en de hoeken haaks zijn.


Voor het bepalen van het benodigde formaat spieraam, het raamwerk waarop het doek opgespannen wordt, is het van belang goed na te gaan hoe ver het doek om de rand van het spieraam gevouwen kan worden. Wij adviseren om minimaal 4 cm vanaf de rand aan te houden bij een spieraam met een dikte van circa 2 cm. Sommige werken laten dit echter niet toe. In dat geval gaan we graag samen met je na wat wel de mogelijkheden zijn voor het opspannen of wellicht verstandig om dan een andere inlijstwijze te overwegen. Wij denken hier uiteraard graag in mee. De benodigde afmeting is in ieder geval het gedeelte van het doek dat je zo meteen vanaf de voorzijde ziet (dus niet de zijkanten meerekenen hierin).

Nu het formaat bepaald is kunnen we ook samen kijken naar wat voor soort lijst je passend vindt, we hebben hiervoor een ruime keuze aan lijsten en baklijsten.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken en akkoord bent met ons voorstel dan kun je het doek bij ons achterlaten en gaan wij er mee aan de slag. De doorlooptijd voor het opspannen inclusief lijst is circa 3 weken. 

Wanneer je inlijsting gereed is ontvang je bericht zodat je het werk kunt afhalen. Doordat het een uniek werk betreft kunnen we de verzending niet voor je verzorgen.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....