€0,00

T-shirt lijst Barth voor het inlijsten jouw Mystery Voetbal Box shirt

Deze aluminium Barth lijst is speciaal voor het inlijsten van jouw Mystery Voetbal Box shirt. Je hebt de keuze uit een witte of zwarte achtergrond. Je shirt lijsten we desgewenst professioneel voor je in.
Direct bestellen
€107,08 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

T-shirt lijst Barth - Zilveren t-shirt lijst

Om mooi en gemakkelijk o.a. je Mystery Voetbal Box T-shirt in te lijsten wordt deze lijst geleverd met een zwart of wit passe-partout zuurvrij karton als achtergrond. Hierop kun je bijvoorbeeld het t-shirt vast spelden maar vaak is dit niet nodig doordat de glasplaat door de draai- met hoekveren voldoende druk geeft.

Houdt er rekening mee dat verdikking in het t-shirt of kledingstuk zorgen voor meer spanning op de glasplaat. Wij adviseren om grote knopen en dergelijk van het kleding stuk te verwijderen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan verzoeken we je om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen nagaan wat een beter passende oplossing is.

Formaat benodigde lijst bepalen:

Voor het bepalen van het formaat van je lijst kan je het beste het shirt neerleggen op een tafel zoals je deze wilt inlijsten. Als je deze maat opneemt dien je hier nog minimaal circa 3 centimeter per zijde bij op te tellen zodat je shirt mooi de ruimte heeft in de lijst. Het formaat waar je nu op uitkomt is het minimale inlijstformaat. Bijvoorbeeld 58 x 76 cm - dit kun je dan naar boven afronden en kom je op een 60 x 80 cm formaat lijst uit.


Deze lijst wordt standaard voorzien van helder float geslepen glas. Tegen meerprijs kun je ook de lijst met museumglas laten leveren. Het voordeel van museumglas is dat het het shirt voor 70% beschermd tegen UV stralen maar wellicht nog belangrijker dat de reflectie praktisch nihil is.

INLIJSTEN

Optioneel kun je ervoor kiezen om je shirt door ons professioneel te laten inlijsten. Het T-shirt wordt dan gespannen over een zuurvrije kartonnen body en vervolgens ingelijst.

WERKWIJZE BIJ PROFESSIONEEL INLIJSTEN

Je bestelt de lijst in onze showroom of via de website. Wij bereiden deze voor en jij zorgt ervoor dat je het in te lijsten shirt bij ons in de showroom afgeeft. Wij lijsten het shirt vervolgens fraai voor je in en informeren je zodra het klaarstaat om te worden afgehaald. 

Specificaties

Brede Barth aluminium wissellijst 1828 SA zilver aluminium breed gelijnde wissellijsten.

Door de opbouw van dit profiel is er meer diepte t.o.v. de muur en komt de inlijsting iets meer naar voren (28 mm diep vanaf de zijde gezien)

BARTH® is een toonaangevend merk van houten en aluminium Wissellijsten. De Barth wissellijsten zijn leverbaar in standaard formaten alsmede als maatwerk. Voor maatwerk adviseren we je om ons per mail of telefonisch een passend voorstel te vragen.

Het geheim van de BARTH® wissellijst is onder andere het vier-puntsophangsysteem. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Met als resultaat; de eucalyptus achterwand blijft volledig strak en de lijst is perfect uitgebalanceerd op te hangen.

Speciale roestvrijstalen klemmen, druk- en draaiveren houden de afbeelding in de lijst op z'n plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een kunstwerk is hierdoor ook nog eens heel eenvoudig.

Waar het neerkomt op kwaliteit, behoort de BARTH® wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas.

Samenstelling Barth 1828 lijsten

De hoeken van de wissellijst zijn solide met geklonken verbindingen samengesteld. Het aluminium is vanaf de zichtzijde 18 mm breed en 28 mm diep. Deze lijst is ook uitstekend geschikt om in nog grotere maatvoering op maat te laten maken.

Onze Barth T-shirt lijsten zijn o.a. geschikt voor het professioneel inlijsten van:

voetbalshirt inlijsten

hockeyshirt inlijsten

wielrenshirt wielershirt inlijsten

rugbyshirt inlijsten

american football shirt inlijsten

zwemtenue badpak inlijsten

doopjurk inlijsten

racepak racetenue motorcrossshirt inlijsten

blouse inlijsten

basketbalshirt inlijsten

broek inlijsten

jas inlijsten

Voor het verdiept inlijsten van je shirt

 

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....