€0,00
Aanbieding

Matisse II glassprint - print achter op 5 mm plexiglas

Prachtige art print Matisse II boeket geprint op een 5 mm dikke plexiglasplaat (op de achterzijde) waardoor deze een fantastische luxe uitstraling heeft. We maken deze in het formaat 40 x 60 cm en 60 x 90 cm en wordt inclusief ophangsysteem geleverd.
Direct bestellen
€99,90 €79,90 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden - na ontvangst 14 dagen retourtermijn

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 8% korting

Productinformatie

Prachtige art print Matisse II van de Art2EXPO Gallery SHOP geprint op een 5 mm dikke plexiglasplaat (op de achterzijde) waardoor deze een fantastische luxe uitstraling heeft. We maken deze in het formaat 40 x 60 cm en 60 x 90 cm en wordt inclusief plakplaten voor het ophangen bij jou thuis geleverd.

Art2EXPO - art glass print - Gallery SHOP

De print wordt op de achterzijde gemaakt waardoor de luxe en strakke uitstraling van het plexiglas in takt blijft. Over de print wordt een extra laag wit geprint om het werk zo extra te beschermen. 

Bij het werk ontvang je een tweetal aluminium plakplaten inclusief de hangers die je op de muur dient te monteren. We leveren schroeven en pluggen mee. Het grootste voordeel is dat je hierdoor aan de voorzijde de strakke uitstraling behoudt.

De plakplaten dien je, nadat je de achterzijde met het meegeleverde reinigingsdoekje vetvrij hebt gemaakt, circa 5 cm vanaf de bovenzijde en linkerzijde (de andere 5 cm vanaf de bovenzijde en rechterzijde) goed te bevestigen. Door even goed druk te zetten op de plakplaten en het daarna 1 uur te laten rusten zit het daarna muur vast en kun je de plexiglas print mooi zwevend ophangen.

Op dit product geldt een retourtermijn van 14 dagen.

Wil je meer van onze Art2EXPO Gallery Shop producten bekijken? Bezoek dan de website.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....