€0,00

Instax wissellijst met hartjes achtergrond voor 10 foto's

Wil je Instax mini foto's leuk inlijsten of cadeau geven? Kies dan voor deze zwarte Instax lijst met hartjes achtergrond, super leuk om te geven of te krijgen :) Er passen precies 10 Instax mini foto's in de lijst , geen tape of lijm nodig!

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 24 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 5 stuks 5% korting
  • Vanaf 10 stuks 7% korting

Productinformatie

Instax aluminium Pro Line small zwarte wissellijst in het formaat 28 x 35 cm voorzien van helder glas en een hartjes achtergrond voor het inlijsten van 10 instax mini foto's.

De hartjes achtergrond is een 1 m forex plaat waar 10 uitsnedes in zijn gemaakt waarin de Instax mini foto's precies passen. Wanneer je de lijst ontvangt kun je de mini Instax foto's gemakkelijk snel inlijsten, de foto's passen namelijk precies in de uitsnede en hoeven niet verlijmd te worden. je kunt de Instax mini foto's dan ook desgewenst gemakkelijk wisselen.

Deze 28 x 35 cm Instax wissellijst wordt voorzien van een staander en ophang mogelijkheid, je kunt dus zelf kiezen hoe je de lijst gebruikt!

De wissellijsten uit de Pro Line Small serie in de kleur zwart leveren we standaard met een heldere float  2 mm geslepen glasplaat. Deze Pro Line wissellijsten worden van een zwaarder aluminium profiel gemaakt dan onze overige standaard aluminium wissellijsten. Het lijstprofiel is vanaf de voorzijde gezien 9,5 mm breed, de diepte vanaf de buitenzijde gezien is 19,3 mm. Kortom een mooie en strakke lijst!

Vandaag besteld, morgen verzonden en normaliter binnen 24 uur bezorgd!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....