€0,00

Dom Toren - Giclée op canvas in een baklijst - Noël Hariri

Dom Toren van Noël Hariri als Gicleé op canvas in een Premium Line zwarte baklijst. Op een spieraam van 100 x 100 cm gespannen en voorzien van een certificaat van echtheid. Dit kunstwerk is gemaakt in een oplage van 80 stuks.

Levering

Voor 23.59 uur besteld - 6 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Dom Toren van Noël Hariri als Gicleé op canvas in een zwarte Premium Line baklijst. Inclusief kabelset om de baklijst op te kunnen hangen. Het lijst formaat is 100 x 100 cm (buitenmaat circa 103 x 103 cm) kan hangend gebruikt worden. De Gicleé is opgespannen op een houten spierraam en deze is in de lijst gemonteerd met schroefjes. Een erg leuk cadeau om te geven maar ook om zelf te ontvangen!

Meer informatie over onze Premium Line baklijsten vindt je hier terug: Premium Line Baklijsten

 

Art2EXPO - art glass print - Gallery SHOP

Wil je meer van onze Art2EXPO Gallery Shop producten bekijken? Bezoek dan de website.

De Giclée art prints van Art2Expo worden in de studio's van Art Revisited in Tolbert gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Jasper Oostland, Ton Dubbeldam en Marius van Dokkum. De Giclée’s die u koopt bij Giclée shop worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....