€0,00

DLF9010 - zwart met goud detail - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie zwarte houten lijst met goud detail voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – 4 werkdagen

Productinformatie

Een houten lijst met een zwarte kleur en goud detail van het type DLF9010.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 57 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 26 mm
  • Sponningdiepte : 12 mm

Deze lijst heeft een bijzondere vorm: Aan de zijkanten komt deze lijst voor een deel los van de muur waardoor je kunstwerk goed naar voren komt. De lijst is afgewerkt in de kleur zwart waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft.

Deze gouden binnenrand met subtiele ornamenten geeft de lijst een klassiek luxe uitstraling. Het goud past vooral goed bij werken met warme kleuren. Voor een werk met meer 'koude' kleuren of grijstinten, is de DLF9010 met zilver detail misschien een goed alternatief. 
Een vergelijkbare lijst met eenzelfde uitstraling maar andere vorm is de DLF0326 Zwart-Goud

Mocht je twijfelen of deze lijst de beste keuze is voor je kunstwerk? Dan kijken we graag met je mee. Neem je werk mee naar onze showroom voor vrijblijvend advies. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....