€0,00

DLF350790 - Vintage zwart met zilveren rand - Als maatwerk lijst leverbaar

Een mooie vintage zwarte lijst met zilveren rand voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier, canvasdoek of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en wij kunnen het inlijstwerk verzorgen
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een mooi afgewerkte vintage zwarte lijst met zilveren rand van het type DLF350

Afmetingen van dit lijstprofiel:

Breedte (vanaf voorzijde gezien): 30 mm
Hoogte (vanaf de zijde gezien): 40 mm
Sponningdiepte : 28 mm

Kenmerkend voor onze lijsten uit de DLF350 serie is dat deze extra diep zijn en hierdoor voor zowel een werk op papier als opgespannen canvas toepasbaar zijn. . Deze lijsten vallen onder onze Lijsten Specials wat inhoudt dat deze lijsten met de hand worden samengesteld en onder maatwerk lijsten vallen.

Kies bij deze lijsten tussen enkel het gemonteerde frame óf inclusief glas, een eucalyptusboard achter paneel en ophangkabel. Het is mogelijk om de lijsten met passe-partouts te bestellen en wij bieden een inlijstservice voor al onze lijsten. Informeer gerust naar de mogelijkheden! In de prijslijst is onderscheid gemaakt tussen een compleet gemonteerde lijst inclusief glas, achterpaneel en ophangkabel of enkel het gemonteerde frame waarbij er een montageset en kabel wordt meegeleverd voor het inlijsten van een opgespannen werk. Mocht je een afwijkende maat of samenstelling wensen dan kun je deze ook online calculeren of bij ons aanvragen.

Inlijsten kun je overigens ook gewoon zelf, de glasplaat en het achterpaneel zit vast geklemd met montage strips die zich eenvoudig laten openvouwen zodat je het werk kunt invoegen. 

Voor het inlijsten van een opgespannen werk (bijvoorbeeld canvas) leveren we een montage set inclusief schroefjes mee. Hiermee kun je de het opgespannen werk gemakkelijk zelf in de lijst monteren.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....