€0,00

DLF176 - oud lood- als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie oud loden houten lijst voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – 4 werkdagen

Productinformatie

Een houten lijst met een oud loden kleur van het type DLF176.
De zijkant van de lijst is zwart afgewerkt.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 22 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 29 mm
  • Sponningdiepte : 11 mm

Een mooie middenmaat onder de klassieke lijsten. De verweerde en glanzende afwerking maakt deze lijst echt bijzonder. Deze lijst loopt mooi hol naar binnen toe en heeft een rustige vorm maar opvallende afwerking in de kleur oud lood. 

Deze lijst kan zowel in een klassieke als industriële inrichting goed tot z'n recht komen. Het lood gaat vooral goed samen met kunstwerken met wat koudere kleuren of grijstinten. Heb je een werk met meer warme kleuren, dan kan onze DLF176 Oud Brons een goede optie zijn. Deze lijst is er ook in een bredere variant: DLF179 Oud Lood

Twijfel je of de lijst goed bij je kunstwerk past? Je bent van harte welkom in onze showroom om deze profielen te bekijken. 

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Antieke kaart artprints

Antieke kaart artprints

Wil je meer weten over onze collectie antieke kaartprints?
Onze prints gemaakt in samenwerking met het Rijksmuseum om te zorgen voor de beste kwaliteit. ...