€0,00

DLF162 bruin met geborstelde zilveren rand - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie bruine houten lijst met een geborstelde zilveren rand voor het op maat inlijsten van zowel een art werk op papier of paneel. Deze lijst wordt volledig op maat voor jou gemaakt - ook museumglas is mogelijk en kunnen wij het inlijstwerk verzorgen.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten lijst met een bruine kleur en een geborstelde zilveren rand van het type DLF162 met een vintage uitstraling door de geborstelde zilveren kleur.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 43 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 35 mm
  • Sponningdiepte : 12 mm

In deze lijn hebben we verschillende soorten profielen. Al deze profielen hebben we in drie kleuren: zwart, bruin en wit. Al deze lijsten zijn afgewerkt met een subtiele geborsteld zilveren rand en een profiel dat naar binnen toe afloopt. De houtstructuur is duidelijk zichtbaar. Hierbij komt de lichte houtkleur steeds door de wassing heen, waardoor de lijstkleur zachter uitkomt.   

Deze bruine variant neigt naar leverkleurig en past goed bij werken met zachte kleuren. De zilveren buitenrand maakt het podium voor je kunstwerk helemaal af. We hebben hetzelfde profiel ook een maatje smaller. Dat kan misschien een mooi alternatief zijn voor kleinere werken. dlf158 lijst bruin met geborsteld zilveren rand.  

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld.
Je kunt zelf kiezen voor het soort toepassing, dat wil zeggen met of zonder glas, het type glas en al dan niet met een passe-partout. 

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print en plak werk. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....