€0,00

Premium D-Sign Textielframe (25 mm) inclusief textiel print

Een strakke design lijst inclusief een textielprint van jouw foto in een 34 mm diep aluminium frame.
Direct bestellen
€110,49 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Productinformatie

De Premium D-Sign Textielframes worden ook wel de nieuwe canvas lijsten genoemd. Een canvas wordt echter opgespannen op een houten frame en vast geniet. Een textielframe heeft een ingenieus systeem waardoor er een textiel doek met een peesrand gemakkelijk in opgespannen kan worden. 

De Premium versie is 25 mm diep aluminium frame en daardoor extra robuust en ook in grotere formaten tot wel 300 cm te leveren.

De Lijsten Fabriek levert de Premium D-Sign textielframes inclusief jouw afbeelding geprint op een textieldoek, klaar om op te hangen! 

Het voordeel van een D-Sign textielframe is dat ondanks een groter formaat het geheel erg licht en strak opgespannen blijft. Daarbij kun je er voor kiezen om het frame aan beide zijden te bespannen waardoor je het voor een raam kunt hangen of als room devider kunt gebruiken. En ben je ergens op uit gekeken of wil je het design regelmatig wisselen dan is een textiel frame een praktische oplossing. 

Naast standaard formaten leveren we ook maatwerk, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Onze Premium D-Sign textielframes leveren we STANDAARD met een bedrukt textiel doek. Voor de aanlevering van het af te drukken bestand vragen we je rekening te houden met 2,5 cm afloop aan alle zijden van je afbeelding. 

De aanlevering van het af te drukken bestand ontvangen we graag via Wetransfer.

De levertijd van onze Premium D-Sign textielframes bedraagt normaliter 4 werkdagen, de lijsten en textiel prints worden speciaal voor jou geproduceerd, verpakt en verzonden.

Laat je inspireren!

Alle blogs