€0,00

Box frame Barth 3D 10 mm diepe lijst 810-777 blank hout

Scherp geprijsde Barth boxframes met 10 mm diepte voor het inlijsten van 3D objecten tot 1 cm dik. Een blank houten populier lijst, een zware kwaliteit 3D lijst, zowel in standaard formaten als maatwerk leverbaar. Standaard met helder glas!
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 5 stuks 3% korting
  • Vanaf 10 stuks 5% korting
  • Vanaf 30 stuks 10% korting
  • Vanaf 50 stuks 15% korting
  • Vanaf 100 stuks 18% korting

Productinformatie

Lijsten Barth 810-777 Wissellijst Diepe (1cm) Houten Box Frame Kleur Blank Populier

Barth wissellijst box frame blank populier hout uit de 810 box frame serie met een 1 cm diep verdiepingsprofiel in de kleur blank populier hout.
 
De BARTH® Box-Frame wissellijsten zijn speciaal ontworpen, extra hoge profielen, voor het inlijsten van 3-dimensionale (3D) objecten. Met het standaard meegeleverde verdiepingsprofiel van 10 mm hoog ontstaat er een mooie ruimte om je inlijsting te presenteren.

Het populieren houten box frame uit de 810-777 serie is 26 mm breed en 36 mm diep (vanaf de zijde gezien. Het verdiepingsprofiel is in dezelfde kleur blank populieren hout, 10 mm diep en valt volledig achter de lijstrand (vanaf de voorzijde gezien) weg.
 
BARTH® is een toonaangevend merk van houten Wissellijsten. De Barth wissellijsten zijn leverbaar in standaard formaten alsmede als maatwerk. Voor maatwerk adviseren we je om ons per mail of telefonisch een passend voorstel te vragen.

Het geheim van de BARTH® wissellijst is onder andere het vier-puntsophangsysteem. Deze verdeelt het gewicht van de lijst gelijkmatig over de eucalyptus achterwand. Met als resultaat; de eucalyptus achterwand blijft volledig strak en de lijst is perfect uitgebalanceerd op te hangen.

Speciale roestvrijstalen klemmen, druk- en draaiveren houden de afbeelding in de lijst op z'n plaats en verdelen de druk in de lijst evenredig. Het wisselen van een kunstwerk is hierdoor ook nog eens heel eenvoudig.

Waar het neerkomt op kwaliteit, behoort de BARTH® wissellijst tot de absolute top van alle, wereldwijd aangeboden, lijsten. Dat is te zien aan de stijlvolle afwerking en de zichtbare details, zoals de perfect in verstek gezaagde frames. Maar ook de niet zichtbare voordelen staan voor kwaliteit, zoals de maximale drukkracht van de hoekverbindingen. Volmaakt door een glasplaat uit optisch zuiver en extra vlak glas.

Samenstelling Barth 810 lijsten

De hoeken van de wissellijst zijn solide met gekramde verbindingen samengesteld. Het hout is vanaf de zichtzijde 26 mm breed en 36 mm diep. Deze lijst is ook uitstekend geschikt om in nog grotere maatvoering op maat te laten maken.

Kortom, de professioneelste houten 3d (boxframe) lijsten in ons ruime assortiment! Voor het verdiept inlijsten van je werk.

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....