30 zilveren lepeltjes ingelijst

Met een speciale inlijsting creëer je een eyecatcher voor aan de muur, voor deze klant hebben wij verschillende zilveren lepeltjes ingelijst. De lepeltjes waren van haar moeder en zus, dit zorgt voor een zichtbare en persoonlijke herinnering in haar keuken.

Voor deze inlijsting hebben wij de 30 lepeltjes stuk voor stuk uitgemeten en gepositioneerd met een gelijke ruimte tussen de lepeltjes en vanaf de rand zodat het ondanks de verschillende soorten lepeltjes toch rustig en overzichtelijk oogt.

Hierna zijn de lepeltjes op een zuurvrije zwarte achtergrond vastgezet doormiddel van dun draad, dit geeft een zwevend effect en de bevestiging is nagenoeg onzichtbaar. Tot slot wordt de achtergrond met de bevestigde lepeltjes voorzichtig in de lijst gelegd.

 

   

 

Voor deze inlijsting is gekozen voor de extra diepe Barth Box frame, een zwarte populier houtenlijst van zware kwaliteit in een standaardformaat van 50 x 70 cm welke geschikt is voor het inlijsten van 3-dimensionale objecten tot 2 cm diep. Bij deze lijst is tevens maatwerk mogelijk.

Er is gekozen voor museumglas omdat er met standaard helder glas op een donkere achtergrond meer reflectie zichtbaar is, dit museumglas zorgt ervoor dat het werk maximaal tot zijn recht komt en heeft tevens een UV-bescherming van 70% waardoor de kans op verkleuring aanzienlijk verkleint.

Heb jij ook iets unieks wat je in wilt laten lijsten? We geven je graag vrijblijvend advies in onze showroom, telefonisch of via WhatsApp.