test banner

Printen op dibond, plexiglas of textiel

Printen op dibond, plexiglas of textiel

Wellicht heb je zelf al eens een complete inlijsting met poster of canvas bij ons besteld. Die printen we dan zelf op de nieuwste Epson P8000 printer. Maar sinds kort kunnen we ook je foto's printen op plexiglas, dibond en textieldoek. Dus zelfs zonder lijst kun je prima bij ons uit de voeten!

Uiteraard printen ook we nog steeds erg graag je werk op premium poster papier of zelfs fine paper. Daarbij merkten we dat steeds vaker de vraag voorbij kwam om op andere materialen te printen. 

 

Met de komst van onze Art2Expo activiteiten was het mogelijk om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. We kunnen nu een hoogwaardige print aanbieden op 3 mm dik dibond (geborsted), helder 5 mm dik plexiglas waarbij de print op de achterzijde wordt gemaakt om het mooie glossy effect te behouden en op textieldoek waarmee je een ultra strakke (en grote) wanddecoratie kunt samenstellen.

 

Nieuwsgierig geworden? 

Bezoek onze showroom of onze Art2Expo website waar je meer informatie terugvindt!

Heb je vragen? Dan horen we het uiteraard erg graag van je.

Art2Expo printmaterialen

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »