Onze nieuwe gefineerde baklijst Prestige - maak extra voordelig kennis

Wij kregen erg vaak de vraag of er ook baklijsten leverbaar waren waarbij de houtnerf niet zo duidelijk zichtbaar is aan de oppervlakte. Bij een gewassen baklijst is dat namelijk het geval. Dit heeft ons er toe gezet om een volledig nieuwe lijn te ontwikkelen waarbij de baklijsten een fineerlaag krijgen. Hierdoor ben je er van verzekerd dat de kleurvoering geheel egaal is.

Deze nieuwe lijn gefineerde baklijsten vindt je terug onder de naam Prestige Line baklijsten. Deze baklijsten zijn allemaal voorzien van een fineer laag en fraai afgewerkt in de kleuren: wit, zwart, zwart/zilver en zwart goud.

Tussen de zichtbare lijst, van 2 cm diep, en je opgespannen schilderij of foto op doek zit nog een smal binnenrandje (trapje van 3 mm). De ruimte tussen het ingelijste werk bedraagt circa 5 mm tot aan de rand van je doek. Door schaduwwerking ontstaat er een geweldig ruimtelijk effect (3D)!

Ter introductie bieden we je de lijsten nu extra voordelig aan met een tijdelijke introductie korting van 10 %. Hiervoor dien je de kortingscode PRESTIGE te gebruiken in je winkelwagen. Deze introductie actie loopt tot 31 mei 2018.