NIEUW - Art by Texposure

Art by Texposure - voordelige en groot formaat kunstwerken

 

Met een Texposure haal je een maatwerk kunstwerk in huis die je ook nog eens gemakkelijk kunt wisselen. De Texposure bestaat uit een aluminium textielframe (3 kleuren leverbaar: zilver, zwart en wit), een textieldoek waarop het kunstwerk is geprint en een ophangset voor eenvoudig montage aan je muur. Je ontvangt de Texposure ongemonteerd thuis of op kantoor en binnen 5 minuten heb je deze ophangklaar (zie montage video).

 

Het design van je Texposure stel je in een paar muisklikken eenvoudig en in elk gewenst formaat samen. De mooiste designs, of het nu oude meesters zijn, werk van hedendaagse fotografen of een eigen foto betreft, jij bepaalt exact hoe het eruit komt te zien. Op deze manier wordt elke Texposure op maat gemaakt voor jouw interieur. En wil je jouw interieur een keer wijzigen? Geen probleem, swipe your design met Texposure door alleen een nieuw textieldoek te bestellen en geniet van weer een andere sfeer!

 

Tot 31 augustus 2020 bieden we jouw graag ter introductie 10% extra voordeel bij de aanschaf van een Texposure. Hiervoor kun je gebruik maken van de kortingscode: DLFXXL

 

Bekijk online het aanbod dat wij je van Texposure kunnen aanbieden: www.texposure.nl