Onze Art2EXPO Gallery SHOP

De Art2EXPO gallery shop heeft een breed aanbod in wanddecoratie en kunstwerken. Zo is een deel van onze grote collectie Giclée’s van tientallen bekende Nederlandse kunstenaars hier te bezichtigen. Een Giclée is een hoogwaardige reproductie van een bestaand schilderij en is gemaakt in samenwerking met de kunstenaar. Bij het kopen van een Giclée ontvang je een certificaat van de kunstenaar zelf, en een levenslange garantie op het kleurbehoud! In onze collectie vind je vrijwel alle schilderstijlen, van figuratief tot realistisch en in verschillende prijsklasse. Dit maakt een Giclée tot toegankelijke en betaalbare kunst!

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPO     Interieur Gallery SHOP Art2EXPO

 

Ook werken van oude meesters of je eigen vakantiefoto’s op textieldoek of dibond behoren bij ons tot de mogelijkheden! Doordat je zelf de maat bepaald of een uitsnede maakt, wordt het een uniek werk voor bij jou in huis of op kantoor. Uiteraard kunnen we ook op andere materialen zoals plexiglas, forex en art paper printen en kunnen de werken ingelijst worden. 

Naast al het moois voor aan de muur is er een aanbod van een unieke lijn met handgemaakte kristallen werken gemaakt uit de Bohemen én een collectie gerecyclede ijzeren dieren uit India.

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPO     Interieur Gallery SHOP Art2EXPO

 

Je kan altijd bij onze creatief adviseur in onze gallery shop terecht voor vragen of persoonlijk advies. Zo helpen we je graag met het vinden van een werk dat helemaal bij jou past!

Heb je een kunstwerk op het oog en wil je graag zien of deze mooi zou staan op de muur bij jou thuis? Stuur ons een foto van de door jou gekozen muur en de bijpassende afmetingen maken wij vrijblijvend een voorbeeld van hoe dit eruit zou zien in ware grootte!

 

Benieuwd naar onze collectie wanddecoratie en glaswerk? Bezoek dan onze ART2EXPO gallery shop en onze adviseurs helpen je graag verder!

 

Adres Art2EXPO Gallery SHOP

Middenburcht 1

3452 MT Vleuten (Utrecht)

Winkelcentrum Vleuterweide – parkeren kan op 100 meter van de winkel op P1

(Afrit 15 aan de A12 bij De Meern – Vleuten/Vleuterweide volgen – circa 6 minuten vanaf de snelweg)

 

Meer informatie over Art2EXPO vindt je terug op onze website!

 

(Art2EXPO is een onderdeel van De Lijsten Fabriek, de grootste aanbieder van lijsten in Nederland met meer dan 2.500 lijstprofielen)

 

 

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPOInterieur Gallery SHOP Art2EXPO