test banner

NIEUW - onze Art2EXPO Gallery SHOP

NIEUW - onze Art2EXPO Gallery SHOP

Om onze klanten een nog beter beeld te geven van de mogelijkheden die we bieden met onze lijsten melden we vol trots dat wij sinds 15 december, onze Art2EXPO Gallery SHOP in winkelcentrum Vleuterweide (Vleuten/Utrecht) hebben geopend!

Ben jij al een tijdje op zoek naar een mooi werk aan je muur? Dan ben je bij de Art2EXPO Gallery SHOP aan het juiste adres met een breed aanbod van Giclée’s van diverse kunstenaars zoals Juane Xue, Henk Helmantel, Dorus Brekelmans en Marius van Dokkum. Kunstwerken die in een beperkte oplage in opdracht van de kunstenaar zelf gereproduceerd zijn met certificaat en levenslange garantie.

 

Maar naast deze kunst verstaat Art2EXPO ook de kunst om bijvoorbeeld oude meesters op textieldoek of dibond te printen. Hierdoor is het mogelijk om in exact het formaat dat je nodig hebt voor jouw huis of kantoor een fraaie reproductie te laten maken. Uiteraard kunnen we ook op andere materialen zoals plexiglas, forex en art papier printen en inlijsten.

 

En zoek je niets voor aan de wand maar iets fraais om neer te zetten? Art2EXPO heeft een unieke lijn met kristallen werken, handgemaakt/mondgeblazen glas, gemaakt in de Bohemen. En ook verschillende handgemaakte objecten van gerecycled metaal.

 

Kortom, zoek je iets leuks voor in huis of kantoor, loop even binnen bij de Art2EXPO Gallery SHOP!

 

(Art2EXPO is een bedrijf van De Lijsten Fabriek, de grootste aanbieder van lijsten in Nederland met meer dan 2.500 lijstprofielen)

 

Adres Art2EXPO Gallery SHOP

Middenburcht 1

3452 MT Vleuten (Utrecht)

Winkelcentrum Vleuterweide – parkeren kan op 100 meter van de winkel op P1

(Afrit 15 aan de A12 bij De Meern – Vleuten/Vleuterweide volgen – circa 6 minuten vanaf de snelweg)

 

Meer informatie over Art2EXPO vindt je terug op onze website!

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPOInterieur Gallery SHOP Art2EXPO

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPOInterieur Gallery SHOP Art2EXPO

 

Interieur Gallery SHOP Art2EXPOInterieur Gallery SHOP Art2EXPO

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden