test banner

Nieuw - Nu ook giclée ART prints!

Nieuw - Nu ook giclée ART prints!

Vaak kregen we de vraag of we naast een mooie lijst ook kwalitatieve reproducties konden aanbevelen in een bepaald genre. Veelal moesten we het antwoord schuldig blijven maar sinds kort niet meer! In samenwerking met Art Revisited kunnen wij nu prachtige giclées aanbieden. Kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren!

De giclée art prints bieden wij aan onder de naam Art2Expo, dit is een activiteit van De Lijsten Fabriek.

 

De giclée's worden in de studio's van Art Revisited in Tolbert gemaakt in een beperkte oplage, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Juane Xue en Marius van Dokkum. De giclée’s die je via ons, Art2Expo, aanschaft worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

 

Bezoek gerust onze Art2Expo website en bijbehorende Giclée-shop om eens rustig door het aanbod te gaan. Je mag uiteraard ook altijd vrijblijvend onze showroom bezoeken om de werken met eigen ogen te bekijken!

Art2Expo Giclee

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »