test banner

Kunstenaar? Wil je je kunst tonen aan een groter publiek?

Kunstenaar? Wil je je kunst tonen aan een groter publiek?

Ben je kunstenaar en wil je je kunst tonen aan een groter publiek? De Lijsten Fabriek maakt het nu mogelijk om met grote korting lid te worden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK).

Als NABK-lid blijf je op de hoogte van allerlei manieren om je werk onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Ook krijg je gratis adviezen, een gratis abonnement op Kunstenaar Magazine, kortingen op deelname aan grote kunstbeurzen en publiciteit in boeken, korting op deelname aan het Landelijk Atelierweekend, gratis toegangskaarten voor kunstbeurzen en nog veel meer (zie ook www.NABK.nl/activiteiten-en-voordelen).

Als je voor 30 juni Gouden lid wordt, hoef je in 2018 geen contributie te betalen (normaal € 66,-), alleen de eenmalige administratieve inschrijfkosten (à € 25,-). Aanmelden kan gemakkelijk via www.NABK.nl/aanmelden met de actiecode DLF18.
Heb je eerst nog vragen? Stel ze dan gerust aan Stephanie Lechner via [email protected].

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »