test banner

Ingelijste kunstkaarten - klein maar fijn!

Ingelijste kunstkaarten - klein maar fijn!

Regelmatig kregen we de vraag of we ook leuke werken hebben voor kleinere lijsten. Nou, dat is gelukt hoor :) We hebben sinds kort ook de kunstkaarten van Art Revisited in ons assortiment. En wij kunnen je die uiteraard mooi ingelijst aanbieden!

De kunstkaarten die we in ons assortiment hebben opgenomen zijn reproducties van "echte" werken van veelal Nederlandse kunstenaars. 

De afmetingen zijn veelal circa 15 x 15 cm en wij lijsten deze in een Ambiance Line houten wissellijst in met een zuurvrij passe-partout in de kleur wit. Her formaat van de lijst is 20 x 20 cm (buitenmaat circa 23 x 23 cm).

 

De Ambiance Line houten wissellijsten zijn voorzien van een staander en een ophanghaakje zodat je zelf kunt bepalen waar en hoe je de kunstkaart gaat gebruiken. Uiteraard is op aanvraag ook een andere kleur of lijstmodel mogelijk, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Momenteel hebben we vier kunstkaarten opgenomen in ons assortiment op de website, dit zal op korte termijn verder uitgebreid worden. Mocht je nog specifieke verzoeken hebben, we horen het graag!

 

Kunstkaarten Geke Hoogstins - De Lijsten Fabriek

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »