€0,00

Baklijst DLF8137 bruin met geborstelde zilveren rand - als maatwerk lijst leverbaar

Fraaie bruine houten baklijst met een geborstelde zilveren rand voor het inlijsten van schilderij of foto op doek. De baklijst is circa 28 mm diep waardoor deze uitstekend geschikt is voor het inlijsten van bijvoorbeeld een canvas werk van 2 cm diepte.
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Opties:
3
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden

Productinformatie

Een houten baklijst met een bruine kleur en een geborstelde zilveren rand van het type DLF8137 met een vintage uitstraling door de geborstelde zilveren kleur.


Ons assortiment houten baklijsten is geschikt voor het inlijsten van schilderijen gemaakt op linnen, katoen etc. en gespannen op een spieraam. De baklijsten zijn een origineel Nederlands fabrikaat en worden rechtstreeks uit onze fabriek geleverd.

Afmetingen van dit lijstprofiel:

  • Breedte (vanaf voorzijde gezien): 16 mm
  • Hoogte (vanaf de zijde gezien): 46 mm
  • Sponningdiepte : 28 mm

Deze lijst wordt speciaal als maatwerk, op de millimeter nauwkeurig, voor je samengesteld. We zijn fan van deze lijst. Door de zwarte wassing komt de houtkleur en nerf nog tevoorschijn waardoor deze lijst iets bruin lijkt. De geborsteld zilveren en iets schuine rand trekt extra aandacht naar je kunstwerk. 

De kleur van deze lijst is bruin, doordat de lichte houtkleur er doorheen komt, is het geen diep bruine kleur, het neigt naar leverkleur. De lijst past goed bij werken met zachte kleuren. Heb je een gekleurde muur, dan kan de witte variant van dit profiel een goed alternatief zijn: Baklijst 8137 wit met geborsteld zilveren rand

Deze baklijst leveren we ook in een smaller profiel. Baklijst 4137 bruin met geborsteld zilver Dit smallere profiel is bijzonder geschikt voor kleine kunstwerken.

Wanneer je dit wenst kunnen we ook het inlijstwerk voor je verzorgen, tevens het print werk op canvas en opspannen op spierraam. Neem gerust contact met ons op mocht je vragen hebben over het inlijsten.

De lijsten fabriek zorgt ervoor dat de baklijsten 10 mm groter worden geleverd, om zo het inlijst gemak te vergroten. Op deze manier worden ook eventuele onregelmatigheden van de spielatten (bijvoorbeeld door tordering) opgevangen. 

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....