€0,00

Wissellijsten Premium antractiet eiken - houten lijsten

Een houten wissellijst, antraciet eiken fineer design lijst inclusief helder float geslepen glas (2 mm dik). Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van 20 mm.
Direct bestellen
€26,64 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 3 stuks 5% korting
  • Vanaf 5 stuks 7% korting
  • Vanaf 10 stuks 10% korting
  • Vanaf 30 stuks 15% korting
  • Vanaf 50 stuks 20% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst Hout Antraciet Eiken Fineer Premium Line houten wissellijsten

Een Premium houten wissellijst, antraciet eiken fineer design lijsten!

Onze gehele assortiment houten wissellijsten zijn een origineel Nederlands product en worden vervaardigd van ayous hout. De Premium line wissellijsten kunnen worden gekenmerkt door de fraaie afwerking van de smalle doch strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

De antraciet eiken uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker, al is dit mede afhankelijk van het in te lijsten beeldmateriaal. Al onze Premium Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas 2 mm dik.

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....