Een ophangsysteem posters en kaarten

Sorteer op:

Wil jij ook snel en gemakkelijk tekeningen, posters, kaarten etc. kunnen ophangen of neerzetten? Kies dan voor het STAS papergrip systeem! Een aluminium strip waarin je tekeningen kunt klemmen of er bovenop kunt plaatsen.
€26,30
Wil jij ook snel en gemakkelijk tekeningen, kaarten etc. kunnen ophangen aan je STAS ophangrail? Kies dan voor het STAS Magnet systeem! Een stalen ophangkoord van 150 cm inclusief 10 witte magneetjes, sneller ophangen kan haast niet :)
€16,46
Wil jij ook snel en gemakkelijk tekeningen, kaarten etc. kunnen ophangen aan je STAS ophangrail? Kies dan voor het STAS Magnet systeem! Een stalen ophangkoord van 150 cm inclusief 10 kleurrijke magneetjes, sneller ophangen kan haast niet :)
€16,46
Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen aan een muur rail zodat je de vrijheid hebt om waar dan ook je inlijstwerk op te hangen? Kies dan voor het STAS Cliprail systeem in de kleur wit, eenvoudige montage en erg veel vrijheid bij het ophangen.
€16,51
Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen aan een muur rail die extra zwaar uitgevoerd is maar toch bescheiden van formaat is? Kies dan voor het STAS Cliprail Pro systeem in de kleur wit dat per meter met 45 kg belast mag worden!
€27,15
Wil jij ook je lijsten gemakkelijk ophangen aan een muur rail zodat je de vrijheid hebt om waar dan ook je inlijstwerk op te hangen? Met de Cliprail Max kun je de ophangrail mooi laten aansluiten tegen het plafond!
€22,58
aanbieding
Display-It E-Clip: snel, opvallend en netjes uw mededelingen of producten gepresenteerd. In een paar tellen uw boodschap gewisseld met de Display-It E-Clip
€132,17 €119,25
De poster SNAP van Arti Teq is een stijlvolle aluminium klem voor het eenvoudig maar stevig ophangen van posters en dergelijke.
€28,51
Voordelige en snel leverbare zilveren en zwarte kliklijsten Business Budget Line - 25 mm breed profiel. De Budget Line kliklijsten zijn solide opgebouwd met een licht gebogen profiel. Aan de voorzijde zijn deze eenvoudig te openen en in te lijsten.
€22,29
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x