€0,00

Wissellijsten Premium vergrijsd - houten lijsten

Een houten wissellijst, vergrijsde design lijst inclusief een helder float geslepen glas (2 mm dik) voorzetplaat. Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van 20 mm.
Direct bestellen
€24,42 incl. btw
1
Afmeting:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
2
Selecteer het type voorzetplaat:
3
Selecteer een passe-partout:
Hoogte in cm*:
Breedte in cm*:
4
Opties:
5
Uw gegevens:
Factuur adres is gelijk aan het bezorg adres?
€ 0,00 incl. btw

Levering

Voor 23.59 uur besteld – binnen 48 uur gemaakt en verzonden

Staffelkorting

  • Vanaf 2 stuks 3% korting
  • Vanaf 100 stuks 25% korting

Productinformatie

Fotolijst Hout Vergrijsd Premium Line vergrijsde houten wissellijsten

Een Premium houten wissellijst, vergrijsde design lijst!

Ons gehele assortiment Houten wissellijsten betreft een origineel Nederlands product en wordt vervaardigd van ayous hout. De Premium line wissellijsten kunnen worden gekenmerkt door de fraaie afwerking van deze bredere en strakke lijst en met precisie samengestelde hoeken.

De vergrijsde uitvoering staat goed op alle achtergronden, van licht tot donker, al is dit mede afhankelijk van het in te lijsten beeldmateriaal. Al onze Premium Line wissellijsten worden standaard geleverd met helder float geslepen glas 2 mm dik.

De MDF achterwand is 3,0 mm dik (klasse A) voorzien van voldoende (vaste) draaiveren met ophangogen en vanaf formaat 40x40 cm voorzien van driepuntskabelophanging.

De Lijsten Fabriek levert ook bijpassende passe partouts en ophangsystemen. Tevens hebben we een aantal aanbiedingen waarin alle lijst benodigdheden aanwezig zijn zodat u direct aan de slag kunt!

Laat je inspireren!

Alle blogs
Sportswear & Streetart

Sportswear & Streetart

Wat een leuke opdracht, voor de lancering van SUPERNOVA Sportswear mochten wij de first edition Streetart sportsweater inlijsten....